Search across all blogs: 
Shapeup Frida
jofro

Det galna garvet

IMG_6657.JPG
Bebis

E ligger på mig och tröttflabbar. Det är ett härligt ljud, men ack så förrädiskt. För egentligen är han inte glad, utan tröttare än en småbarnsmamma. Han skrattar som en galning åt cirka allt. Inom en oklar tidsrymd kommer flabbet att bytas ut mot illvrålet och de små ögonen kommer anklagande undra varför jag inte somnat honom tidigare. Well, jag försökte. I.. två timmar har jag försökt. Så pass länge att han missat sin eftermiddagslur.

Men snart kommer Anton hem och då kommer ett kärleksfullt byte att ske. Anton får den övertrötta bebin – och jag får den indiska hämtmaten jag beställt. LÄNGT!!

Shitty shit shit

Personligt

Vaknade och var ännu sjukare?! Vad ÄR det här? Nyheten för dagen är att jag även har blåsor i munnen och ingen röst kvar.
Som grädde på moset har vi hantverkare här så Eddie har inte fått sova eftersom VARJE gång han preciiis slumrat till ringer de jävla idioterna på dörren och ska hämta/lämna nåt nytt. GAH. De ska installera nån diskmaskinsgrej – trots att vi inte ens har diskmaskin? Och för att göra det var de tvungna att borra i diskbänken, flytta på frysen, irritera sjuk person till max… Det hela skulle ta ”absolut max två timmar” men den gränsen är vi redan förbi. Sååå härligt med övertrött unge som inte får sova, hyperuppstressad hund och sjuk mamma. Skulle vilja fråga dem vad de håller på med men de kan inte engelska eller svenska. ”Move freeezhe” sa de och jag ba ??? och de ba ”water” och jag ba snorsnorslem. Aja, kanske lika bra. Har ju ändå ingen röst, och det lilla hesa kraxande jag har kvar behöver jag för att kunna skälla på Mira som såklart ska vara ivägen för prick alla.

Dessutom betalar jag i detta nu för ännu ett yogapass som vi inte kan gå på. Det blir cirka det tusende passet vi missar, lågt räknat. Tur att man blir så rik av att vara föräldraledig….. Not.

Åh denna miserabla skitdag. Kommer krävas mycket proviva jordgubb* och kvalitetsteve som real housewives och million dollar listing för att få den upp på plus igen.

* Läste att detta är lika sött som Coca Cola (?!?!?!!!!) så jag försöker sluta, dricker ju lätt en liter om dagen annars, men just nu orkar jag inte bry mig. Får väl skaffa löständer sen när provivasockret nött ner mina egna. Dessutom har de stängt av vattnet så jag har ju typ inget val……..

Ut med det gamla, in med det nyslingade

Skönhet

IMG_6913-2.JPG

Nu ska det här fula bort!!! Alltihop! Vill ha samma frisyr som Eddan så alla slutar säga att han är så jävla lik Anton och börjar säga att han är lik MIG.

Nä skoja bara. Vill inte ha lika kort som Eddo. Min skalle är nog inte lika snygg som hans (han har fått beröm för sin perfekta huvudform flera gånger. Måste vara för att vi umgås med en del rasbiologer?) Han är dessutom extremblond, med en del rött i, och jag vill inte vara riktigt så ljus. Min frisör påpekade dock att jag blivit ljusare i rötterna sen jag födde barn? Hur sjukt? De flesta blir ju mörkare, men jag blir visst blondare. Inte mig emot. Hoppas det håller i sig. Hoppas det växer ut perfekt slingat för all framtid.

IMG_6916.JPG
Medan jag lyxilyxar hos frisören hänger Anton och E i närheten, utifallatt little one blir panikhungrig. Tillfälle 637 då det skulle underlätta om bebis tog flaska..

Ett sista livstecken från sjuksoffan

IMG_3992.JPG
Konversationer

Ligger i soffan. Nyser, snorar, snuvar.

Jag: Mina ögon håller på att rinna ur sina hålor.
Anton: Okej.
Jag: De smälter och rinner ut i soffan. Den här vätskan du ser, det är alltså mina ögon som rinner ut i soffan.
Anton: Okej.
Jag: Jag håller på att dö.
Anton: Mm.
Jag: Minns mig som en fin och glad person.
Anton: Mm.
Jag: Fast inte som nu. Kom ihåg mig med smink. En fin, frisk och glad person MED smink.
Anton: Okej.
Jag: Tack.

P.S Bilden är från imorse. Så jävla SCHLETEN. Slängde på mig lite läppstift ändå. Piggar alltid upp.

P.S 2 Nä jag ljuger som en häst travar. Bilden är från när jag var på turné i Tyskland och sov i en kista (sann historia). Försökte lägga upp en bild på mig från idag men internet hävdade att man eventuellt kunde få ebola av att titta på den. Så jag fick ta en annan bild.

Sådär ja!

Personligt

Snorigt idag. Glädjer mig i alla fall åt att lillen hade en bra natt och att hostan är så mycket bättre (!!!) och den här göttiga nyheten (OBS vet att länken inte syns, tror det är tillfälligt, men klicka på ordet så kommer du rätt!). Ett steg i rätt riktning! Att föda barn ska enbart generera skador i egentiden, inte i underlivet. Hehe. Så trots att jag är sjuk och kör badkarsblogg säger jag ändå: BRA TISDAG!

IMG_6910.JPG
Snodde denna från ma internetpal minemale.