Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Personligt

B-day party

Personligt

Fredagssnack

Vilken vecka! Alla på redaktionen är så trötta, åh, vad vi...

Hästar & ridning

Night ride

Kom precis hem från en skön kvällstur. Lånade en stallkompis ponny så...

Mode 1993-calvin-klein

Tbt: Calvin Klein

Tänker att vi börjar dagen med några gamla Calvin Klein-annonser. De...

Om SOLO pinksalon_924x399

@Görvälns slott

Att hitta nya miljöer att plåta i är en utmaning, varje...

Personligt IMG_1870

Vissa möten är bättre än andra

Tro mig, de flesta av mina möten äger rum i konferensrum...

Beauty 5483705f4674e_-_mcx-glossier-products

Glossier

Ni har väl inte missat Glossier? Så gulliga förpackningar och rätt...