Search across all blogs: 
Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Hästar & ridning

Happy halloween

2
Mode

I nästa nummer

När jag skulle komma på temat till modeserien i nästa nummer...

Mode

Alexander Wang-favoriterna (snart är det dags!)

Ses vi kanske på H&M den 6 november? Det är då...

5
Personligt karin-marguerite_183346634

Throwback thursday

Vi börjar den här dagen så här. Lite den känslan jag...

Beauty grid

Diana Vreeland-parfymer

Jag har missat Diana Vreeland-parfymerna som lanserades i augusti, tyvärr kan...

Personligt photo[4]

Lämningsfrukost

I lämningstider är det strikta vanor som gäller: Early to bed...

1
Hästar & ridning photo[2]

Världens bästa AW

Hela dagen har jag sett framemot kvällens ridning, jag ska nämligen...