Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Personligt

Ridning & tidning

Personligt

Lördag

Innan regnet kom hann jag göra några ärenden på stan. Har...

Beauty

Sensai The Silk

Insidan mina handleder doftar underbart av japanska Sensais allra första parfym,...

Personligt

Bubbles & bowling

Kom precis hem från en riktigt bra dag. Ett nytt nummer...

Om SOLO

På väg till tryck

Idag är det tryckerilämning, sommarfest med jobbet och dessutom Youtubes tioårsjubileum...

Personligt

Chef’s table

En kompis tipsade mig om Netflix-dokumentärserien Chef’s table, som handlar om...

Personligt

Nattskift

Numera lyckas jag oftast planera min tid så pass bra att...