Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Mode

Guldknappen

På redaktionen

Fredag @SOLO

Började morgonen med planeringsmöte med redaktionen. Det får mig alltid på...

Personligt

Fashion week & manikyr

Gjorde ett kort besök på modeveckan igår eftermiddag. Gick på ett...

Personligt

Klänningsjakt

Jag älskar att se den perfekta känslan gå som en röd...

Personligt

Lonely lunches och radiodokumentärer

Jag gillar mina ensamma sensommarluncher: Bryggan, en sallad och jag. Och...

Personligt

Lämningsvecka + modevecka

Den här veckan är: Lämningsvecka, först och främst. Alltså, den vecka...

Personligt

Weekend

Första helgen i Stockholm sedan i juni. Om jag haft det...