Search across all blogs: 
Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Personligt

Igår: Drottning Kristina

Personligt

Biskopsudden

Började söndagen så här. En lång ridtur ut på Biskopsudden i...

1
Personligt

@Café Oscar

Leder ut C-O och hans kompis till hagen, pratar lite med...

Personligt photo 2

Lunch hour

Idag åt jag lunch på Östermalmshallen med T och A, gamla...

Beauty byredocream

Handkrämer från Byredo

Visste ni att Byredo precis har lanserat handkrämer i dofterna Blanche,...

Personligt

Glutenfri pasta & tomatsås

Idag kom det här fina budet till mig. Det är ett...

Personligt

Morgonträning – check

Okej, så jag kom upp. Det var mörkt och duggregn, det...