Search across all blogs: 
Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Personligt

Lördagsgodis

Mode

Novemberuniform

Svart rock, vit halsduk, blå jeans, Stan Smiths… Hej novemberuniform. Men...

Beauty

Vinnare: Baby lips

Grattis Alicia Wernersson! Du har vunnit ett beautykit med Baby lips...

1
Mode 2_se

Snyggaste träningskläderna just nu

Ibland undrar jag varför man förväntas älska en massa knasiga mönster...

Personligt Skarmavbild 2011-08-12 kl. 13.20.49

Throwback thursday

Apropå att jag gillar stora örhängen, här är en arkivbild på...

Personligt

Morgonens tips

Jag har ju snöat in lite på radiodokumentärer och nu har...

Personligt

Dagens favorit

Eller kanske till och med veckans favorit – öronmuffar med inbyggda...