Search across all blogs: 
Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Mode

Underbara shoppingfavoriter

1
Mode

Plåtning med Angelica Blick

En plåtning är teamwork i sin bästa och renaste form. Alla...

Beauty

På önskelistan: Doftljus

När jag går till NK slutar det nästan alltid med att...

1
Beauty photo 1[3]

Började dagen så här

Tidig morgon hos min frisör Jonna på By Barda, ett par...

1
Personligt photo-7

Profumo del Chianti

Det är precis som det står på locket. To open only...

Beauty bareMinerals-Bare-Skin-liquid-foundation

Min nya foundation

Eftersom jag förknippat märket Bare minerals med produkter i puderform tidigare...

5
Om SOLO photo

Nya SOLO i butik nu

Du har en lång, skön lässtund framför dig – nya SOLO...