Search across all blogs: 
Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Beauty

Världens bästa hårspray? Ja, jag tror faktiskt det

Personligt

Guilty pleasure

Bekännelse: Jag har ett nytt guilty pleasure. Gift vid första ögonkastet....

På redaktionen

Sånt som kommer med posten

Medan jag sitter här och kämpar med alla artiklar jag ska...

Personligt

Östermalmstorg någon gång i november

Hörde precis på radion om människor som spottar på tiggare och...

Beauty

Magic cream med mera

Jag älskar Matthew Williamsons vårkollektion, vilket jag knappast är ensam om...

Hästar & ridning

Söndag @Djurgården

Några soliga minusgrader, frost i gräset och lyckliga hästar. Min söndag...

Personligt

Down time

Klockan 07.00 var det uppstigning för ridlektion. Så värt det för...