Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Personligt

Sommarkvällar

Personligt

Current situation: Semester

Ledsen att jag bloggat dåligt. Gick in i semesterläge totalt efter...

Personligt

Norrländska nätter

Det skiljer bara femtio mil mellan Stockholm och min hemby, där...

Om SOLO

Gigi, Kendall, Kanye, vita jeans, BMI-lagen, sommarmat = senaste SOLO!

Idag är jag lite sugen på att jobba. Kanske inte skriva...

Personligt

Semesterhälsning

Sedan jag kom hit till byn har det varit strålande sol...

Personligt

Första lediga dagen

Äntligen på väg norrut med Chill Out bakom oss i transporten...

Personligt

It’s a wrap

Så här rent och fint är mitt skrivbord nu. Jag checkar...