Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Personligt

Glesbygdsgrejer

Personligt

Som din egen hy men bättre

Produkter som får huden att se bättre ut, utan att det...

Personligt

With love

En liten semesterhälsning från mig. Tog en roddtur efter middagen idag....

Personligt

Livet på landet

Den här dagen har varit lite too good to be true,...

Beauty

Semesterbeauty

Sista timmarna på redaktionen nu, sedan är det hejdå Stockholm som...

Mode

Loggan lever

När en stor designer vill tjäna mer pengar och göra lite...

Personligt

Bubbel & burgare

Det finns saker i livet som man aldrig vill att de...