Search across all blogs: 
Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

Beauty

Lunch med Maybelline

Personligt

Throwback thursday

Tbt till en solig plåtning på underbara rivieran. Över trettiofem grader...

Beauty

Spruce cuttings

Åh, det här granbarrsdoftande ljuset, Spruce cuttings, från Voluspa vill jag...

Mode

Sökes: Snygga vinterskor

Brr, vilken kall och dimmig morgon. Inser att jag måste hämta...

På redaktionen

Året första glöggparty

Julstämning på redaktionen, man får göra så gott man kan med...

1
Beauty photo 2

Ny favoritparfym

I början av nästa år ska Roberto Cavallis nya parfym Paradiso...

Personligt

Måndagsmiddag

Det finns något deppigt och socialrealistiskt över måndagar som skrämmer mig....