Shapeup Frida

I hyllan

Om SOLO

20120125-090536.jpg

Senaste SOLO i hyllan. Numret verkar ha gått åt bra, bunten har verkligen krympt efter två dagar i butik. Jag går in kiosker och affärer så fort jag har chansen och kollar placering i hyllan, och, framförallt, hur tidningen ser ut att fungera försäljningsmässigt. Såå spännande!

Karin Nordin

Karin Nordin

25 januari 2012

 • Jennie

  Ett riktigt kanonnummer! Tack SOLO!

 • http://solomag.se/karin Karin

  Jennie! Tack själv!

 • Lisa Marie

  Ni skall verkligen vara stolta över det ni presterar för det blir ett fantastiskt nummer varenda gång! Men det senaste SOLO-numret blev jag förälskad i och modesidorna var helt underbara och gav mig så mycket inspiration att jag skall handla tills plånboken är tom på lördag. Och den nya layouten? Jag vet inte vad jag skall säga för allt var så fantastiskt fint att jag blev alldeles lycklig inombords!

  Och jag har sparat min SOLO-tidning på en speciell plats i mitt rum för min pojkvän vill gärna läsa tidningen som jag skryter så mycket om. Kram!

 • karin

  Tack snälla Lisa Marie! En stor kram till dig och vad kul att även din pojkvän läser.

Äldre inlägg

På redaktionen

Dresscode: Kollegor

På redaktionen

På väg till tryck

Så var dagen här, dagen när vi ska lämna ifrån oss...

Beauty

Estelle & Thild

Eftersom jag skriver mycket om skönhet testar jag ofta nya hudvårdsprodukter...

Beauty

Ja till ljust

Trodde inte jag skulle slå ett slag för ljusa läppar igen....

Personligt

Morgonträning

Ah, vilken bra start på dagen! Klockan ringde 06.00 och jag...

Personligt

70 år har gått

Idag är det 70 år sedan fångarna i Auschwitz befriades. Några...

På redaktionen

Ingen vanlig tisdag

Morgonen började med försenad tvärbana och iskallt regn, ett omslagsmöte, kaffe...