Search across all blogs: 
Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Lördagsgodis

Mode

Novemberuniform

Svart rock, vit halsduk, blå jeans, Stan Smiths… Hej novemberuniform. Men...

Beauty

Vinnare: Baby lips

Grattis Alicia Wernersson! Du har vunnit ett beautykit med Baby lips...

1
Mode 2_se

Snyggaste träningskläderna just nu

Ibland undrar jag varför man förväntas älska en massa knasiga mönster...

Personligt Skarmavbild 2011-08-12 kl. 13.20.49

Throwback thursday

Apropå att jag gillar stora örhängen, här är en arkivbild på...

Personligt

Morgonens tips

Jag har ju snöat in lite på radiodokumentärer och nu har...

Personligt

Dagens favorit

Eller kanske till och med veckans favorit – öronmuffar med inbyggda...