Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Pressläggning done

På redaktionen

Korr & kärlek

Det senaste dygnet på redaktionen har präglats av kärlek och korr!...

Personligt

After hours

De där timmarna som blir kvar, efter en lång dag av...

Beauty

Bara bäst!

Det finns många bra foundations därute, men Armanis Luminious silk foundation...

Personligt lena

Lena Dunham läser om mansplaining

Boken jag tipsade om för någon vecka sen, Män förklarar saker...

Beauty IMG_1956

Soft shades från OPI

Blev så glad när jag öppnade en brun, tråkig kartong som...

Personligt tumblr

Några random fakta

… Redaktör-Katarina har åkt till Mexiko på en två veckor lång...