Search across all blogs: 
Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Mode

Underbara shoppingfavoriter

1
Mode

Plåtning med Angelica Blick

En plåtning är teamwork i sin bästa och renaste form. Alla...

Beauty

På önskelistan: Doftljus

När jag går till NK slutar det nästan alltid med att...

1
Beauty photo 1[3]

Började dagen så här

Tidig morgon hos min frisör Jonna på By Barda, ett par...

1
Personligt photo-7

Profumo del Chianti

Det är precis som det står på locket. To open only...

Beauty bareMinerals-Bare-Skin-liquid-foundation

Min nya foundation

Eftersom jag förknippat märket Bare minerals med produkter i puderform tidigare...

5
Om SOLO photo

Nya SOLO i butik nu

Du har en lång, skön lässtund framför dig – nya SOLO...