Search across all blogs: 
Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Köper ni julklappar?

Beauty

Världens bästa hårspray? Ja, jag tror faktiskt det

Att skriva mycket om skönhet, vilket jag gör, innebär att jag...

Personligt

Guilty pleasure

Bekännelse: Jag har ett nytt guilty pleasure. Gift vid första ögonkastet....

På redaktionen

Sånt som kommer med posten

Medan jag sitter här och kämpar med alla artiklar jag ska...

Personligt

Östermalmstorg någon gång i november

Hörde precis på radion om människor som spottar på tiggare och...

Beauty

Magic cream med mera

Jag älskar Matthew Williamsons vårkollektion, vilket jag knappast är ensam om...

Hästar & ridning

Söndag @Djurgården

Några soliga minusgrader, frost i gräset och lyckliga hästar. Min söndag...