Search across all blogs: 
Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Hästar & ridning

Happy halloween

2
Mode

I nästa nummer

När jag skulle komma på temat till modeserien i nästa nummer...

Mode

Alexander Wang-favoriterna (snart är det dags!)

Ses vi kanske på H&M den 6 november? Det är då...

5
Personligt karin-marguerite_183346634

Throwback thursday

Vi börjar den här dagen så här. Lite den känslan jag...

Beauty grid

Diana Vreeland-parfymer

Jag har missat Diana Vreeland-parfymerna som lanserades i augusti, tyvärr kan...

Personligt photo[4]

Lämningsfrukost

I lämningstider är det strikta vanor som gäller: Early to bed...

1
Hästar & ridning photo[2]

Världens bästa AW

Hela dagen har jag sett framemot kvällens ridning, jag ska nämligen...