Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Den här

Personligt

Downtime

Vad gör ni ikväll? Jag kollar på outhärdligt pladdriga ”Two days...

Personligt

Äntligen

Ridningen ger muskler, men någon vidare kondition får jag inte. Därför...

Beauty

Koriander

Koriander är en krydda som delar oss i två läger. Vi...

På redaktionen

Dagens citat

Redaktör-Katarina: ”Jag har dykt ner i en djup grop och skrivit...

Personligt

Tryckerilämning

Det är så MYCKET nu. Jag vet att det är så...

Personligt

Den perfekta halsduken

Bland det bästa med hösten är alla snygga sjalar och halsdukar....