Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Om SOLO

The magazine of the moment

Personligt

Ridning & tidning

Ett par bilder från gårdagens tävling, där Chille blev spänd på...

Personligt

Lördag

Innan regnet kom hann jag göra några ärenden på stan. Har...

Beauty

Sensai The Silk

Insidan mina handleder doftar underbart av japanska Sensais allra första parfym,...

Personligt

Bubbles & bowling

Kom precis hem från en riktigt bra dag. Ett nytt nummer...

Om SOLO

På väg till tryck

Idag är det tryckerilämning, sommarfest med jobbet och dessutom Youtubes tioårsjubileum...

Personligt

Chef’s table

En kompis tipsade mig om Netflix-dokumentärserien Chef’s table, som handlar om...