Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

På redaktionen

På väg till tryck

Beauty

Estelle & Thild

Eftersom jag skriver mycket om skönhet testar jag ofta nya hudvårdsprodukter...

Beauty

Ja till ljust

Trodde inte jag skulle slå ett slag för ljusa läppar igen....

Personligt

Morgonträning

Ah, vilken bra start på dagen! Klockan ringde 06.00 och jag...

Personligt

70 år har gått

Idag är det 70 år sedan fångarna i Auschwitz befriades. Några...

På redaktionen

Ingen vanlig tisdag

Morgonen började med försenad tvärbana och iskallt regn, ett omslagsmöte, kaffe...

Personligt

Längtar: Den vita staden

Här ligger jag på en strand på rivieran och läser Karolina...