Search across all blogs: 
Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Om SOLO

En julklapp till dig själv

Hästar & ridning

Stallsöndag

Började den här söndagen med att rida ett dressyrpass, som jag...

Personligt

Belleville baby

Nu ska jag ge dig ett tips som du bara inte...

Personligt

Broms

Äntligen ledig! Vaknade såklart tidigt trots att jag hade kunnat sova...

Om SOLO

Molly Sandén på SOLO

Här är senaste numret av SOLO! I butik den 23 december,...

Personligt

Lovisa Haglund @Hos Kaj

Efter ännu en dag av intensiv tidningsproduktion gick vi en trappa...

Personligt

Köper ni julklappar?

Jag har inte satt min fot i en butik på evigheter,...