Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Som din egen hy men bättre

Personligt

With love

En liten semesterhälsning från mig. Tog en roddtur efter middagen idag....

Personligt

Livet på landet

Den här dagen har varit lite too good to be true,...

Beauty

Semesterbeauty

Sista timmarna på redaktionen nu, sedan är det hejdå Stockholm som...

Mode

Loggan lever

När en stor designer vill tjäna mer pengar och göra lite...

Personligt

Bubbel & burgare

Det finns saker i livet som man aldrig vill att de...

Beauty

Joyful moments

Min senaste parfymfavorit är faktiskt en rosa, söt liten nyhet från...