Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Current situation: Semester

Personligt

Norrländska nätter

Det skiljer bara femtio mil mellan Stockholm och min hemby, där...

Om SOLO

Gigi, Kendall, Kanye, vita jeans, BMI-lagen, sommarmat = senaste SOLO!

Idag är jag lite sugen på att jobba. Kanske inte skriva...

Personligt

Semesterhälsning

Sedan jag kom hit till byn har det varit strålande sol...

Personligt

Första lediga dagen

Äntligen på väg norrut med Chill Out bakom oss i transporten...

Personligt

It’s a wrap

Så här rent och fint är mitt skrivbord nu. Jag checkar...

Personligt

Right here, right now

After hours på redaktionen. Fördelar med att vara ensam är tystnaden...