Search across all blogs: 
Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

1
Mode

Världens bästa varje dag-boots

1
Personligt

Igår: Drottning Kristina

Igår var jag på premiären av Drottning Kristina, en dansföreställning om...

Personligt

Biskopsudden

Började söndagen så här. En lång ridtur ut på Biskopsudden i...

1
Personligt photo 2-2

@Café Oscar

Leder ut C-O och hans kompis till hagen, pratar lite med...

Personligt photo 2

Lunch hour

Idag åt jag lunch på Östermalmshallen med T och A, gamla...

Beauty byredocream

Handkrämer från Byredo

Visste ni att Byredo precis har lanserat handkrämer i dofterna Blanche,...

Personligt

Glutenfri pasta & tomatsås

Idag kom det här fina budet till mig. Det är ett...