Shapeup Frida

Snart ett år sedan

Hästar & ridning
20111006-100021-515x3841


Jag åkte till Skåne och provred hästar, en av dem var Chill Out.

I eftermiddag ska jag åka till stallet efter två dagar utan ridning. Snart har jag ägt Chill Out i ett år, det är galet. Ett år då jag offrat mycket av mitt gamla liv; resor och en och annan shoppingrunda för att ha tid och råd att ha en egen häst. Ni missar väl inte vår artikel om ridning och så kallade hästtjejer som vi (ibland kanske lite nedvärderande) kallas. I senaste SOLO – ute nu!


Vackra Skåne!


En av alla fina hästar jag provade.

Karin Nordin

Karin Nordin

21 november 2012

  • Sara

    Jag är på jakt efter en fin häst att rida all round/dressyr. Har du tips på bra försäljningsstall? Tacksam för svar!

  • http://solomag.se/karin Karin

    Svårt att svara då jag inte riktigt vet vad du tänkt dig ifråga om prisklass osv. Men kolla Carina Brink (håller till i Skåne) hon har ofta jättefina hästar. Det är verkligen värt att ta en tur till Skåne, boka in många provridningar och åk på weekendresa. Lycka till!

Äldre inlägg

Personligt

Lite om Olaplex

På redaktionen

Dan före dan

Åh, kolla vilken fin Glossybox jag precis fick. Gillar juldesignen och...

Personligt

@Gina Tricot

Började veckan med en snabb promenad i kylan, till Gina Tricots...

Personligt

Helg

Började helgen med en riktig helkväll i stallet. Åh, vad jag...

1
Personligt

Vad har du gjort sen sist?

Har ni tänkt på att vissa människor alltid frågar vad som...

Beauty

London, dag två

Promenerade till konferenshotellet i ljummet duggregn. Tänkte på hur mycket jag...

Personligt

Nya SOLO

Äntligen en ny SOLO i butik! Sidorna är fulla av sånt...