Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

Om man sover hela dagen, räknas det fortfarande som siesta?

vardagsbubbel

DSC_7195_FotorLade mig bredvid fisken ovan och spelade död tillsammans med Fredrik och Fransisco söndagen ut. Mat med jämna mellanrum, hnny’s mixtapes på rullande band och lite anekdoter om lördagnatten. Ibland är söndagar ångestfria.

 

 

hos Saga i Vasastan

klubbliv

DSC_7167DSC_7172

Oj vilket sammanträde det blev igår! Med silvernaglar traskade jag och Matilda till Saga för några lördagsglas, för att sedan ta en sväng om på Berns. Där blev det hög puls och dans till klockan 05, fötterna värker än.

 

Kvällens raggningsreplik: du vill inte gå och käka lite donken eller?

Att dom aldrig lär sig.

anka

vardagsbubbel

KAFFEVERKET en fredag tillsammans med Maddelicious. Rökt anka på tallriken, god vän i andra änden av bordet. Klassiska grodor hoppar mellan oss, kring jobb, män och fest. Jag övertalar henne om att det är en bra idé att höra av sig till den där snubben. Efter ett tag övertalar hon mig om samma sak. Sallad uppäten, självförtroendet på topp igen. Inväntar dock fortfarande ett svar på mitt sms.. Den här texten får gärna avslutas med någon melankolisk låt av Kindness, The XX eller dylikt.

DSC_7119_Fotor

bara knän och dirty dancing

påklädd

DSC_7145_Fotor

DSC_71470_Fotor

-de numera ökända stövlarna, denna gång i kombi med en allt för sliten bomberjacka (inne på fjärde året nu va?). Brallorna pajade i hallen på väg ut och slängdes därmed av. Lika bra, tänker att mina medmänniskor behöver lite bara knän såhär i hösttider.

 

FREDAG och jag fick genast feeling efter att ha spelat ”the time of my life” på högsta volym på jöbbet imorse. Skrek till lite när den rullade igång på radion varpå kollegan kommer inspringandes och tror att jag råkat amputerat något i köket. Sucken när jag försöker förklara min hatkärlek för musikaler med diverse diggande dancemoves var påtaglig. Hon gav upp hoppet om mig i samband med att jag berättar hur jag relaterar till Baby och att jag ”liksom inte heller vill leva in the corner”.

tårtkalas

vardagsbubbel

DSC_7069_Fotor_FotorDSC_7076_Fotor_FotorVem ställer inte upp på att fira Linda B 25 år med lite bubbel? Vardagsbubbel. Bokstavligen. Med kvinnor och män som sippar, drar klassiska åldersskämt och i tur & ordning omfamnar den snygga donnan här ovan. Allt som saknades var den där middag på Supper då Linda… men just det, den skulle du ju ”ta till helgen”! Ses på dansgolvet då pinglan!