Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

julavslutning hos new comfort studio

klubbliv

Kim lockade mig med gratis öl, spelningar och julstämning i studion ikväll. Sagt och gjort bytte jag (inte) om från kimonon och åkte till Vasastan. Väl på plats får jag och Matilda julklapp i ena handen och en kall burk i den andra. ”Ska du spela ikväll?” frågades här och var. Ärlig som jag är stämplade jag mig själv som en freeloader och gick mest runt och speglade mig i platinaplattorna på väggarna. Mix av disco, akustiskt och rock leveras i små doser här och var i studion. Tänk tapas i musikformat. Hur kvällen slutade med en Abby Road-mugg fylld med kall starkvinsglögg? We will never know. Men en sak är säker: Mr.Legolas från svartklubben i lördags var på plats. Skenet bedrar mina vänner! Det som ena kvällen är en alv, visar sig den andra kvällen vara en trummis.

DSC_8034_Fotor-coola, punkiga tjejer iklädda bälten fyllda av bjällror=MMMM marabou

DSC_8041_Fotor- Matilda extraknegar ibland som kulturskribent. Då går hon in i sig själv och sväver bort i tankarna. Här recenserar hon i huvudet med en döskalle-lager i högsta hugg!

DSC_8043_Fotor- I kök/badrum/studions fikarum är det skönt att kunna slappna av med en kopp och passa på att ta en selfie i den generösa spegeln ovanför vasken.

DSC_8015_Fotor-Kim välkomnar discon in till kvällens julfest. Chic gör att jag föreslår lektioner i vogue till veckan. Nån mer som vill hänga med?

DSC_8056_Fotor- och kvällens dragplåster Torsten Flinck murade slutligen igen bunkern som en punkt för kvällen.

stilguide vol. 1

klubbliv

DSC_7980_Fotor

DSC_7976_Fotor

Härmed döper jag denna look till ”räddaren i nöden”. Du kan enkelt ”sno min stil” som det så fint heter på bloggspråk genom att:

1. Förstöra din Sporty Spice-vibe du har på G, iklädd jumpsuit och platågympisar.

2. Ställa upp för din vän som tappert dansat i klackar i timmar, och byta skor med henne.

3. Din tuffa och rave-vänliga look är förstörd men du är officiellt bästismaterial!

 

För avancerad nivå (OBS EJ FÖR NYBÖRJARE!): Avsluta övningen med att ta en bild på din outfit. Undvik att ta bilden på festen i fråga, då snuskig rekvisita såsom ölburkar och fylleklotter kan förekomma. Dessutom är du då kapabel att med friskt och klart omdöme kunna skilja på en snygg och ful bild, vilket i sin tur gör att du senare slipper redigera den svartvit.

print

inspiration

DSC_8003_Fotor

AND HE’S UP! Prickigt och kryllande högt ovanför min koj, där jag just nu hostar och nyser. Baciller och O.C, anyone?

Intervjuer med Oliver Heldens, Becky Hill och Charlie XCX

musikaliskt

Äntligen! Grymma Sarah har nu laddat upp en till video från resan vi gjorde med MTV till Helsingfors. Denna gången får ni bitar av intervjuerna jag, Viktor, Nicole och Sarah hade med artisterna. Oliver Heldens snackar om hur han började prodda, Charlie XCX moonar en av journalisterna och Becky Hill berättar om sjukaste festivalfyllan! Grymt kul hur stora de har blivit bara sedan intervjuerna gjordes också. Ni får även kika på en snutt ifrån konserten de alla körde senare under kvällen! Enjoy.

svartklubb del 2

klubbliv

DSC_7945_Fotor

DSC_7958_Fotor

DSC_7954_Fotor

DSC_7983_Fotor

Två klubbar i samma område lät ju näst intill för bra för att vara sant, men kämpar som jag & Maja är tog vi oss även till den festen vi skulle ha gått på från början. There is enough of us to go around, tänkte vi. Ingen ska behöva missa en dans med oss, och så bar det av mot nästa anhalt. Där väntade en villa som spydde ur sig techno som fick fönstren att skallra. Jag hade hittat hem och Maja, hon hittade män. ”Snubben som gjorde visuals är samma som fixade för fotografiska” tisslades det om. Och ja, det slog ju minst sagt discolampan på lågstadiediscot i trean. Även baren bjöd på ögongodis i form av diverse artister och mediaprofiler, sover aldrig dessa konstnärliga typer!? Jag och Maja tog iallafall vårt sista danssteg vid sju-tiden imorse, stolta över vår insats.