Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

Kalsong-tshirten

vardagsbubbel

Bild 2015-03-05 kl. 19.43 #4 #2Bild 2015-03-05 kl. 19.44 #2Måste bara presentera er för plagget jag typ vill bo i livet ut: KALSONGTSHIRTEN! Why the name undrar ni och aa svaret är ju helt uppenbart. Tyget är nämligen precis som de klassiska 3 för 2-underkläderna på Dressman, looovely. Saknas bara långkalsonger nedtill så skulle jag vara 100% redo för en after ski! Väntar bara på en bil som tar mig upp till Åre nu, någon villig? Gärna nån med körkort då jag inte har det. Det är en principsak, som jag brukar säga. Just have me back by eight tomorrow, för då vankas det födelsedagsfirande för moi!

Krubb-tips!

vardagsbubbel

DSC_9185_FotorIgår åt jag ungefär världens duktigaste (och godaste!!) tomat & fetaostpasta på ett ställe som heter Ecoist. Cafét/butiken är som ett litet organiskt mekka på Sibyllegatan, Östermalm. Här finns verkligen allt i nyttigochduktig-väg som du kan komma på! Ekologiskt, vegetariskt, vegan, gluten & laktosfritt, aa u name it. Tips från foodien om man vill krubba ångestfri måltid!

snake

påklädd

DSC_9161_Fotor

DSC_9162_Fotor

DSC_9169_Fotor

DSC_9170_Fotor

*vinkvink* här har ni ormtjusaren Melin! Vågade mig äntligen in i vad jag har kallat för ”dyrbutiken” här i Sumpis. Varje dag går jag förbi deras vackra skyltfönster, bara för att mötas av zombien i spegelbilden, på väg hem från jöbbet. Kontrasterna är större än i Pretty Woman liksom, ni vet när Julia Roberts shoppar i Beverly Hills för första gången. Garderad med löning på kortet tog jag iallafall mod till mig förra veckan. OCH VET NI VAD? Facit säger 299 spänn. Nej jag skämtar inte. Mvh Sundbybergs inofficiella ambassadör.

P.S Butiken heter Winston & Elle D.S

out

vardagsbubbel

DSC_9141_Fotor

DSC_9144_Fotor

DSC_9148_FotorSå kom Maja aka Mumin ut till underbara Sumpan och drog ut mig i solen! Protester om sömnbrist lönade sig inte, istället fick jag bara en dubbel espresso i handen och sen var jag som ny. Nästa kapitel: middag. Maja fortsätter att göra mig osäker såväl i denna akt. Inte nog med att jag för första gången detta år vistats utomhus endast i syftet att vara utomhus, nu ska hon mata mig med vegan-mat också. Menmen, så länge det är feeding involverat. Ciao.

And I’m off..

vardagsbubbel

Bild 2015-03-04 kl. 15.27Bild 2015-03-04 kl. 15.25 #3Bild 2015-03-04 kl. 15.26 #2

Klädresultat efter helgen: Emmy lånade min gamla tant till bomber (har väl cirkus fyra-fem år på nacken nu va?) och sa att jag då kunde ta hennes Wester ett slag. Jag skrattade till svar, stensäker på att hon skämtade. MEN TRO PÅ FAN ATT DEN LÄMNADES KVAR HOS MIG!? Lyckan. Så nu ska jag vara lite mer foxy än vanligt framöver, blink. Jackan känns dock som ett unket tröstpris med tanke på hornet som ligger bakom kepan. Min mamma skyller alltid på alkoholen när det gäller min hy men jag är totalt övertygad om att det måste handla om nånting annat. Anyways, kommer ändå prioritera kul framför snygg i alla lägen. Och sviker självförtroendet så finns det ju alltid kepsar. Nu piper jag iväg för att kidnappa sneakers-experten Linus, idag ska vi leta skor. Hej.