Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

X-mas!

vardagsbubbel

worst-christmas-3_Fotor_Collageleb4_Fotor_Collagelebxmas

-Från Justin, The Dude & mig: en riktigt riktigt riktigt gooood juuuul!

kontraster

vardagsbubbel

DSC_8082_Fotor

DSC_8089_Fotor

DSC_8084_FotorNu är jag på plats i mitt alldeles egna winter wonderland! Fötterna som annars pryds av klackar har fått återförenats med sina gamla moonboots. Jag riktigt lyser upp Jämtland med min närvaro. Här klappar jag på polarna, sippar liter efter liter med glögg och trycker i mig lussebullar på rullande band! Några danskvällar blir det inte här. Motionen byter form och kallas i folkmun för ”snöskottning” i dessa trakter. Jag gillar kontraster. Moonboots Vs. klackar. Dans Vs. snöskottning.

Remake

inspiration

lisa_01-1160x714

lisa_martin_02-1160x773Remake, en långfilm vi såg via svtplay. Det var en trött dag i förrförra månaden. Precis som idag så befann jag mig i ett sorts vakum, ett ingenmansland där mycket hade hänt och mycket skulle komma att hända. Men just då var allt sjukt dött. Ett enda ryck gjordes. Allt som skulle kunna behövas för dagen placerades runt en bädd i fönstret. Sedan tryckte vi på play. En timme och en kvart av Remake, en tjej som spelar in varje sekund av sitt liv. Inte helt olik mig lite rastlös, förvirrad och impulsiv i livet. Sedan stannade vi båda i New York resten av dagen.

 

länk: http://www.svtplay.se/video/2306596/remake

foton@filmvästernorrland

Berns 2351

klubbliv

Gör jag något annat än att klunka drinkar på klubben? Nä, den senaste veckan har mitt umgänge liksom vaskat den klassiska fikan och gått rakt på järnen istället. Kul? Ja! Slitsamt? JAAA! Tur att denna arma kropp åker norröver imorgon. Dels för att jag tvingas vila, dels för att Stockholm får sakna mig lite. Och det säger dom ju ska vara hälsosamt för en relation, att sakna varandra en stund. Nu återgår vi till vad som börjar bli en tradition; att återberätta utekvällen med halvkassa klubb-bilder och rörande bildtexter.

DSC_8060_Fotor-Jag började med att fira Victors uppsägning från jobbet. Det gjordes med en Mikkeller eller två i skenet av Radio Skanstulls gigantiska discokula. Bakom spelarna snurrade Kenneth lite hiphop och så, det tyckte vi var mysigt.

DSC_8059_Fotor- Victor poserar här ovan med sin absolut STÖRSTA idol, Yoko Bono. Vi konfronterade honom angående hans artistnamn då en viss (SVINROLIG) bild cirkulerat på internet den senaste tiden. Googla! Vad kom egentligen först? Skämtet eller artistnamnet? Yoko Bono själv hävdar att han är originalet.

DSC_8071_Fotor- Därefter fick jag lite dålig feeling i kroppen. Kim och Timmy som bjöd på så fin julfest i studion igår måste ju också få smaka på techno, så jag och Viktor hämtade upp ungarna på Brillo.

DSC_8065_Fotor- Jag och mitt harem av män fick fancy stämpel och tog ett danspass av version 2.0 i källaren på Berns. Aldrig har det varit så skönt att dagen efter ligga i någons Micheal Jackson-tisha och stinka sprit.