Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

14 dagar går fort

vardagsbubbel

ten1

DSC_8436_Fotor

ten2

DSC_8368_Fotor

14 dagar går fort. Igår kväll möttes jag av en knytnäve av kyla rakt i magen när jag hoppade av expressen vid centralen. Och även ett Antarktis till sovrum då elementen stod på en mild tvåa. Tre duntäcken och tolv timmar sömn senare så står jag nu med en flagnande solbränna och två stora påsar med smutstvätt. Välkommen tillbaka Melin, hejdå paradiset.

hörde att ni hade snö hemma..

påklädd

DSC_8457_Fotor

DSC_8456_Fotor

DSC_8461_Fotor..så jag klubbade denna mysiga jacka från Pull&Bear för 20€ och tänkte leka lite Broke Back Mountain. Kanske lite väl optimistisk just nu, vädret var väl mest bara en ursäkt för att få släpa med jackan hem härifrån. Men det är väl det enda positiva med extrema väderförhållande, ursäkten att behöva köpa en helt ny garderob. Nu väntar en lång resdag. Tur att jag har något lurvigt som håller om mig på det icke så komfortabla flyget hem.

mojitos

vardagsbubbel

DSC_8446_Fotor_Fotor2

DSC_8448_Fotor

DSC_8450_Fotor_Fotor_Collage

DSC_8453_Fotor- Gröna löv i min kost, toner av Bob Marley vid stranden och solbränd hy.. håller jag på att bli en stereotypisk surfar-brud måntro? Just i detta nu passar den auran mig som handen i handsken. Det är ju bara en helg kvar här! Och vi vet alla hur lätt en sådan kan dansas bort. Better carpe diem while we still have something to carpe!

ha-begär

inspiration

Skärmavbild 2015-01-22 kl_Fotor_Collage_Fotor

Idag ger jag mig själv, likt alla bokstavskändisar idag, en extremt jobbig diagnos: jag har fått ha-begär. Jag vet inte om det är på grund av X antal inkastare som varje dag skriker ”nice price”, ”special for you” och ”hello my friend we have big sale” i mitt öra här, men just nu suktar jag efter så många plagg. Såg ni tex Say Lou Lous outfits från Acne på röda mattan!? Dör. Blir inte bättre av att Matilda skickar en bild på fem kassar kläder och säger att hon syndat.. Fann förresten en passande mening i samma chatt där vi iofs pratade om halvnakna män, men det passar i detta sammanhang med:

”Jag skulle till och med åka på en sån där finna mig själv-resa till Asien för dom! Förstår du Matilda? Så långt skulle jag gå!”. Och ja.. så långt skulle jag faktiskt gå för plaggen här ovan.

beach leftovers

vardagsbubbel

DSC_8425_Fotor

DSC_8292_Fotor

IMG_0538_Fotor

DSC_8417_Fotor- Bortsållat: smöriga bilder som visar vågornas brus, lokala konstverk, babushkor i bakgrunden av bikinibild samt mitt eget namn i sanden. Den sista bilden skyller jag på solsting. Tänker för i övrigt alltid på Ebba & Didrik när jag klottrar på stranden. Ni vet den där låten Dirdrik gör till Yrla? ”Och rita ditt namn i sanden, Yrla virvla virvelflicka”. Urgulligt.