Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

I hemmastudion

vardagsbubbel

DSC_7582_Fotor

Ikväll agerade jag coach. Jag hejade på mina spelare, gick igenom dieten och gjorde upp en taktik. ”Kom igen Matilda, ät upp! Annars blir det fyllekäk redan klockan ett inatt!”. Torsdagsmiddagen blev ett tal till mina mannar innan dom gick ut i krig. ”Slåss tappert, representera er kung och ert fosterland! Lämna ingen levande kvar på dansgolvet!”. Men så var det den där lilla detaljen. Jag är den där fega kaptenen som inte följer med skeppet ner till botten när det sjunker. Istället tar jag röda linjen, sedan den blå, och sjunker ner mellan mina satinlakan medan mina älskade huliganer går clockwork orange på staden utan mig. Vad är väl en kväll på Berns..

onsdagslistor

musikaliskt

Här sitter jag åter igen, delad i två. Ena sidan; öl med Matilda och Kenneth på Radio Skanstull. Andra sidan; en trött tjej i behov av sömn efter en dag där startskottet gick 05:00. Velande. Göra plus och minus-lista. Plus: du får en öl och bra musik att lyssna på. Minus: du ska upp och jobba 05:00 hela den här veckan. Rådfråga internet. Googla ”antal timmar sömn vuxen”. Ångest. Tvivel. Ännu mer velande. Skriva till Matilda. Viktiga punkter diskuteras. Såsom väderförhållanden och restid VS. dricka öl-tid. Min gissning nu: by the time vi kommit på vad vi vill kommer all öl vara slut och jag likt förbannat bara ha sovit några ynka timmar. Då jag är en medmänniska som förstår att det inte bara är jag som brottas med det här problemet så har jag gjort två listor för denna förrädiska ”lillördag”. En för dig som stannar inne i bara trosor och omfamnar cheddar-dippen:

[ingenting] – Dina händer är fulla av blommor

Titiyo – Solna

Veronica Maggio – Vad gör vi ikväll – Bonus track

Supreme Jubilees – It’ll All Be Over

John Travolta – Barbara Allen

…och en för dig som har rakat benen, lagat dina hookerheels från förra helgen och tänker gå ut:

Kleerup – Sad Boys

Nachtbraker – Alright

Jürgen Paape – So Weit Wie Noch Nie – Original Mix

Kele – First Impressions

Little Jinder – Inga E Som Vi E – HNNY Remix

VARSÅGODA

cactus

inspiration

DSC_7548_Fotor

DSC_7555_Fotor

Tjugofemte november. Löning. Chanel kanske ni tänker. Kaktusar tänker jag. Gröna, fina, lika stickiga som en några veckor för gammal brazilian wax OCH viktigast av allt: överlevare! Jag ger dom tio av tio.

say lou lou wannabe

vardagsbubbel

DSC_7537_Fotor_Fotor

Jag andas söndag och kliver ut genom dörren i sidenrock utan något under. Auran osar Say Lou Lou och kroppen skriker efter någon som kan vara stora skeden. Next stop: Skanstull. Att somna ensam en söndagskväll är bland det sorgligaste jag vet, och jag klär inte i sorgedräkt.