Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

Halloween

Uncategorized

_Pretty_Woman_Film_stills_Beverly_Wilshire_Hotel_15__Fotor_Collage

När man inser att halva utklädnaden redan ligger i garderoben, ja då känns valet ganska så givet. ”Kör på det Linnéa, då blir det ju som ett prostituerat tema på oss alla tre” svarar kompanjonerna efter att de plockat hem Geri och Austin Powers i två påsar från Buttericks. Imorgon är det Halloween-fest på agendan. 600 personer i en grottliknande lokal. Med andra ord så finns det starka tendenser som pekar på en väldigt rolig kväll.

Överkonsumtion av SVT Play

musikaliskt

SVT Play har under en period slukats värre än syre. Dokumentärer, filmer, serier, allt på rullande band. Allt för att hålla mig stimulerad. Om jag överkonsumerar? Skämta inte. Här är toppen av Mount Everest, för er att bara njuta rakt igenom:

 

PSL med Robyn och Kindness

http://www.svtplay.se/video/2376283/psl/studio-psl-avsnitt-15

Okej det kan vara för att Kindness har blivit en pojkkärlek värt en OKEJ-poster, eller för att jag ständigt dagdrömmer om Robyns frilla, men dessa två är en sån drömkombo när det kommer till musik så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

 

K Special-AnnSofie Back

http://www.svtplay.se/video/2404888/never-back-down-modeskaparen-ann-sofie-back

”Så fem saker som jag älskar är.. inte i den här ordningen då.. USA, Beverly, plocka blommor, Anna Cockburns styling och Nike. Fem saker som jag hatar är Gina Tricot, allergiker, polisen, platta organisationer och fransk film.” -AnnSofie Back

 

Gruppen och Herrarna

http://www.svtplay.se/video/2421221/gruppen-och-herrarna

Bianca från Full Patte har hittat två själsfränder och skapat en genialisk scenshow. Ren fakta som ingen kan säga nej till, samtidigt som dom är så förbannat jävla roliga.

 

Belleville Baby

http://www.svtplay.se/video/1922933/belleville-baby

Om att vara kär i något farligt.

 

Skandal!-Docklands

http://www.svtplay.se/video/2396154/skandal/avsnitt-5

Från Frihetsfronten till Ravekommissionen. En tillbakablick för oss sorgsna själar som föddes allt för sent och inte fick se Gudrun Schyman rejva till 90-tals techno.

Sakta vi gå genom stan

vardagsbubbel

DSC_7326_FotorDSC_7329_Fotor

Så kom kära Petter på besök! En promenad sådär en sista halv-varm eftermiddag på tvärgatorna från Götgatan. Tre vilsna nunor som leker tittut med expediter i varje liten second hand eller inrednings-butik. Men hela trion vet som tur är bättre än att gå in. Skulle vi bränna lönen såhär tre dagar efter den rullade in, ja då skulle vi snart sova på dom kullerstenarna vi vandrade på. Och akupunktur i all ära, men jag är mer duntäcke och satinlakan-tjej.

beige polo och svart keps

Video från resan till Helsingfors!

övrigt

-En liten video som Sarah gjorde för sin nya videokanal när vi var borta i Helsingfors. Så sjukt rolig resa där vi fick se staden både från hav, land och luft!