Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

stugliv

vardagsbubbel

DSC_8508_Fotor

DSC_8510_FotorÄlskade stugliv! Det obligatoriska TP:et på plats vid vardagsrumsbordet, pjäxor blandat med nokiastövlar i skohyllan och träpanel så långt ögat ser. Detta vaknade jag upp till efter gårdagens introkurs i Åre 2015. Det vill säga ett par GT’s på Dahlboms och skridskoåkning i klackarna runt om i byn. Nu tar paret på sig skidorna medan jag planerar en promenad i snön samt bastu med en kall.

på tåget

vardagsbubbel

Bild 2015-01-31 kl. 14.22

Bild 2015-01-31 kl. 14.22 #2Sådär! Då var vi iväg! Klädd i moonboots och stickad polo känner jag mig nästan redo för de snötäckta urskogarna i norr. Det saknas bara en liten sak, nämligen ett smyg-järn på toaletten. Hade jag inte rest ensamt hade det varit sådär fnissigt och coolt som i ”sällskapsresan” eller i podden ”lunch med montelius”. Just nu känns det mest tragiskt och äckligt. Aja, vad ska man göra? Tåget anländer 21 och jag tänker inte ligga en endaste minut efter i festandet!

shop like a foodie

inspiration

DSC_8492_Fotor_Fotor

DSC_8503_Fotor_FotorOch så här går det när Linnéa shoppar hungrig på Zara. Hon gör en Jeremy Scott och kombinerar snabbmatstrenden med mode. Noll kalorier OCH den kan bära alla mina grejer medan jag dansar och sippar drinkar? Snacka om bra egenskaper för att vara en chipspåse! Helt klart cool nog för att få följa med en sväng till Åre.

åre på lördag

vardagsbubbel

397467_10152874128975576_713156379_n_Fotor

Denna kvinna. Vi har enligt facebook varit vänner sedan augusti 2011 och har sedan dess blivit taggade i 21 bilder tillsammans, bland annat den här ovanför. Om det hade funnits liknande statistik för antal danskvällar i klackar tillsammans, hade staplarna varit meterhöga i diagrammet. På lördag åker jag och firar hennes födelsedag på det enda sättet vi vet, bland fjällen i Åre. Kan man kalla det en tradition om det har hänt mer än en gång? Här har vi ett litet collage av bilder från förra året:

IMG_2510_Fotor_Collage_Fotor

Från vänster: 1. Miss Sundkler i ett konfettiregn som sedan kostade oss en gedigen summa för ”extra städning” av hotellrummet. P.S hon sitter på ett lakan på grund av fet rödvinsfläck i soffan. Det hela resulterade i handtvätt av kuddöverdraget i handfatet med gratistvålen från hotellet. 2. Tio skedar i attack mot en choukladmoussetårta i brist på tallrikar. Albin Mayers och ljusmeckarn Martin på Måndagsklubben. 3. Partypinglan tar ett fast grepp och kliver in i sista året som nittonåring. My girl<3

BJÖRK

musikaliskt

1-low-Copyright-2011-Inez-and-Vinoodh-Image-courtesy-of-Wellhart-One-Little-Indian_Fotor

bjork_press_boop_lores-Copyright-2011-Inez-and-Vinoodh-Image-courtesy-of-Wellhart-One-Little-Indian-970x474

Klicka nu HÄR för att bli frälst, förälskad och förtrollad på samma gång. 47 minuter om musik, genom Björks ögon. Så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Superkvinna gånger tusen!!