Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

recap: invigning av Pontonen och Humlan

klubbliv

Torsdag. Jag mötte upp två glada för två invigningar, på två glas. Okej, den sista siffran ljög jag om för att få röd tråd. Men iallafall! En hel del härligheter blev det. Jag gick till exempel runt med en snygg, sportig bag som jag hittat/snott/lånat/fyndat från Slakthusets golv. Kompanjonerna log glatt över detta då väskan tydligen var en giveaway man fick when entering det notoriska ”nakenrummet” som fanns på klubben. Där fick jag för mina kleptomanfingrar. I och med denna nyhet kom det dock liksom fram en ny, lite naknare och renare aura kring mig. Detta gjorde i sin tur att jag djuriskt och ogenerat kunde stirra på Krunegård hela kvällen, när han satt där i andra änden av baren och ba såg snygg ut. Njutning på många nivåer med andra ord. Beskåda bilder från Humlans öppning HÄR där jag inte är medpå en enda, buhuu. Tur att jag är min egen vimmelfotograf då:

DSCF1107_Fotor-Pontonen spelade remix på electric banana band-låtar och bjöd på bärs. Bra ställe.

DSCF1111_Fotor-Sundkler var med, lika charmig som alltid i hennes MC-gängs nya jacka.

DSCF1125_Fotor-sedan över till Humlan! Jaja tryckte på knapparna och jag drack shots. Som det ska vara.

DSCF1115_Fotor-Kalaspyntat bara för mig och Matildas skull. Som Britney en gång sade: aww you shouldn’t have!

Humlan

vardagsbubbel

DSCF1133_Fotor-På öppningen av Humlan, med mina favoriter (3 vinglas plus Sundkler). Åter igen ger jag er livsrådet: man ska alltid ha ett tredje glas till någon påhittad kompis. Det går alltid åt.

Okej, ni vet när man går på rullbanden och du känner dig snabbast i världen? Lite så känns livet nu. De senaste dygnen har jag varit superkvinna 3.0, på riktigt. Work 24/7 och ändå hinna med öppningen av Humlan & Plotonen igår. För att inte tala om flytten samt pangmiddagen på medis med Thomas och August. Vi tar en sån där catch upp på allt det här imorgon va? Jag är nämligen redan ute genom dörren för att gå på öppningen av klubben Celezte.

first glimpse

Uncategorized

DSCF1100_Fotor

DSCF1103_Fotor

Så var ett halvårs hoarding ute ur en lägenhet och inne i en annan. Ny adress: Lidingö. Med nytt, exotiskt tegelgolv i hallen och en gedigen ny bäddsoffa för mitt favoritpar att slagga över på. Det blir grönt, skönt och idylliskt över sommaren ute på ön tänker jag. Enda behovet nu: cykel. Här ska trampas som aldrig förr mannar!

Awakenings 2015

klubbliv

Packa din magväska! Om en månad åker vi mot Amsterdam och festivalen Awakenings! Trötta på knegarlife fick jag och Emmy nog idag och levererade en morot utav rang. 26-29 juni vänder vi upp och ned på halva Holland! Shit vad jag låter som ett Facebook event för nån hipsterklubb nu.. men jag hoppas ni fattar känslan iallafall. Något att se fram emot, blablabla, ni vet den grejen. Bara att ha bokat kalaset gör ju att en orkar minst 20 tidiga alarm till.

morgonen efter..

klubbliv

Glassrester i håret från hnnys releasefest. En mör kropp som fortfarande bär gårdagens outfit. Gympaskor bredvid sängen som vittnar om ett lerigt Trädgården. 3 missade samtal från en och samma tråkiga kille. En kamera med 5 suddiga och totalt värdelösa bilder. Hur vaknade ni upp i morse?

DSCF1096_Fotor

DSCF1097_Fotor