Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

And I’m off..

vardagsbubbel

Bild 2015-03-04 kl. 15.27Bild 2015-03-04 kl. 15.25 #3Bild 2015-03-04 kl. 15.26 #2

Klädresultat efter helgen: Emmy lånade min gamla tant till bomber (har väl cirkus fyra-fem år på nacken nu va?) och sa att jag då kunde ta hennes Wester ett slag. Jag skrattade till svar, stensäker på att hon skämtade. MEN TRO PÅ FAN ATT DEN LÄMNADES KVAR HOS MIG!? Lyckan. Så nu ska jag vara lite mer foxy än vanligt framöver, blink. Jackan känns dock som ett unket tröstpris med tanke på hornet som ligger bakom kepan. Min mamma skyller alltid på alkoholen när det gäller min hy men jag är totalt övertygad om att det måste handla om nånting annat. Anyways, kommer ändå prioritera kul framför snygg i alla lägen. Och sviker självförtroendet så finns det ju alltid kepsar. Nu piper jag iväg för att kidnappa sneakers-experten Linus, idag ska vi leta skor. Hej.

beach part 2

vardagsbubbel

DSC_6302_Fotor

DSC_6307_Fotor

DSC_6320_Fotor

-minns ni mitt babbel om throwbacks? well jag sa ju inget om att langa någon annans kropp. här får ni en somrig nicke att smaska på-

århundradets fynd?

påklädd

DSC_9115_FotorDSC_9116_FotorDe andra skandinaviska märkena må äntligen ha kommit med sinatolkningar av mockatrenchen vid det här laget, men danska märket Sand är klar med den biten sen länge. Tunn och slapp som en morgonrock, med band att knyta i midjan, i en perfekt ton av brunt. Jag kände mig som en snattare när jag bar hem den från Myrorna, 80 spänn fattigare. Väntade på att farbror blå skulle ta tag i min arm och kasta ur sig ett klassiskt ”hur var det här då?” men ingen hindrade mig från att tralla hem. Efter en stund med varandra i enrum gick skräcken över och istället fylldes jag av en förtjusning som jag inte vet helt 100, men tror kan mäta sig med lyckan över att ha lyckats genomföra ett bankrån. Årets vårskirk: mockatrenchen.

underground party

klubbliv

DSC_8997_Fotor

DSC_9099_Fotor

DSC_9022_Fotor

DSC_8989_Fotor

-några härliga doser neon och glitter från festen i lördags-

Getting ready

klubbliv

I väntan på att location till svartklubben skulle dimpa ner i inboxen igår så gjorde jag, Viktor och Emmy oss i ordning. Vi förberedde oss för en helnatt och klädde oss i bekväma danskläder samt gjorde glitterexplosioner till sminkningar. Det såg väl lite ute så här:

DSC_8975_Fotor-Viktor klädde sig i burgare och jag i sammet, så perverst.

DSC_8981_Fotor-Emmy klädde jag i BACK och genomskinlig bomber, sen var man utkonkurrerad resten av natten. Jahapp.

DSC_8985_Fotor-Förfestens DJ’s var inga mindre än Mr.Hamburger himself och skumbadad Miley Cyrus. Hothot!