Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

cactus

inspiration

DSC_7548_Fotor

DSC_7555_Fotor

Tjugofemte november. Löning. Chanel kanske ni tänker. Kaktusar tänker jag. Gröna, fina, lika stickiga som en några veckor för gammal brazilian wax OCH viktigast av allt: överlevare! Jag ger dom tio av tio.

say lou lou wannabe

vardagsbubbel

DSC_7537_Fotor_Fotor

Jag andas söndag och kliver ut genom dörren i sidenrock utan något under. Auran osar Say Lou Lou och kroppen skriker efter någon som kan vara stora skeden. Next stop: Skanstull. Att somna ensam en söndagskväll är bland det sorgligaste jag vet, och jag klär inte i sorgedräkt.

Collage

inspiration

DSC_7507_Fotor_Fotorööö

-Söndagens projekt färdigt.

 

Fredagen stavades: lax och champagne på Bakfickan, plocka upp gångjärn på Woken, Sturecompaniet och V, White. Slutstationen delade jag med Anton Ewald, som fick mig att dregla ner hela min byxdress. Likt en skendräktig vovve stod jag där och flåsade och väntade på ett kommando att räcka vacker tass eller sitta, men icke. Här ligger jag nu, med en efterchock av starstruck-syndrom, i framstupa sidoläge. Jag känner mig snuskig, som att jag varit otrogen mot Södermalm och sålt min själ till Stureplan. Ja ni vet ju hur det är, är det inte ångesten över mannen man vaknar med i sängen så är det klubbarna man gick på.

 

arkivet

påklädd

DSC_6597_Fotor
DSC_6602_Fotor
DSC_66040_Fotor_Fotor_Collage
DSC_6608_Fotor
– en hel utstyrsel som kommit bort i bloggflytten, från pressresan till Helsingfors med MTV.

Jag har slagit John Blund till marken, kluvat ner natten i etapper. Tre timmars sömn efter jobbet och sedan svepa en energidryck som ett järn; snabbt och smärtfritt. Målet är att sväva ut i rymden, till Klubben Laika i Hornstull, för lite söderhäng med Uber. Men att kombinera en arbetsvecka med vardagsnöje hörreni, det är en sann konst. Kommer min arma kropp att klara tyngdlöshet under några timmar, för att sedan återvända till jorden alldeles kraftlös? Hm. Vi börjar med en dusch. Ett litet steg för mig, ett stort steg för mänskligheten.