Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

att sura över fashion week

vardagsbubbel

Modeveckan är här! Jag undrar just nu bara en sak: vad gjorde jag fel förra året? Råkade jag fälla krokben för Marie Serneholt på väg till första parkett på J.Lindebergs visning? Eller spillde jag ut min Peroni ner för stackars Kenzas miljon dollar-spiror till ben? Denna gång ekar nämligen inboxen tom. Zero inbjudningar. Nej hörrni, det måste vara postens fel. Tur att Linus kunde följa med att tröstäta ox-burgare på Vigårda idag och förbanna hela byggnaden vid namn Berns. Inte ens Cheap Mondays eldshow i Kungsan hann man med. Men det var väl lika bra, en kollektion inspirerad av Eldflugurnas Herre. Hade ändå bara kissat i brallan av skräck. Minns än idag hur rädd jag var för mina medmänniskor efter att ha sett den filmen i allt för ung ålder. Håller mig på brandsäkert avstånd och suktar efter den heta kollektionen över nätet. Istället fick jag ikväll bli inskolad kring det här med kassa och service av bästa Emmy! För i framtiden ska nämligen Miss Melin få extraknega lite klädbutik! Ska bli så roligt! Varning för flick-dröm coming true over here. Bilder från idag:

DSC_8463_Fotor_Fotor_Collage

DSC_8470_Fotor

DSC_8490_Fotor

när man tappar det och släpper fram kaningaddarna

vardagsbubbel

DSC_8487_Fotor

DSC_8478_Fotor_Fotor

Delar ju svaghet med Alex Schulman när det kommer till de vita sakerna man har i käften. Men ibland. I vissa (om än få) ögonblick. Då kan jag tycka att det är lite charmigt. Har dessutom en teori om att det är vad som kommer att få mig att se ut som en tolvåring before tandställning resten av livet. Ungdomens källa, den ni!

14 dagar går fort

vardagsbubbel

ten1

DSC_8436_Fotor

ten2

DSC_8368_Fotor

14 dagar går fort. Igår kväll möttes jag av en knytnäve av kyla rakt i magen när jag hoppade av expressen vid centralen. Och även ett Antarktis till sovrum då elementen stod på en mild tvåa. Tre duntäcken och tolv timmar sömn senare så står jag nu med en flagnande solbränna och två stora påsar med smutstvätt. Välkommen tillbaka Melin, hejdå paradiset.

hörde att ni hade snö hemma..

påklädd

DSC_8457_Fotor

DSC_8456_Fotor

DSC_8461_Fotor..så jag klubbade denna mysiga jacka från Pull&Bear för 20€ och tänkte leka lite Broke Back Mountain. Kanske lite väl optimistisk just nu, vädret var väl mest bara en ursäkt för att få släpa med jackan hem härifrån. Men det är väl det enda positiva med extrema väderförhållande, ursäkten att behöva köpa en helt ny garderob. Nu väntar en lång resdag. Tur att jag har något lurvigt som håller om mig på det icke så komfortabla flyget hem.

mojitos

vardagsbubbel

DSC_8446_Fotor_Fotor2

DSC_8448_Fotor

DSC_8450_Fotor_Fotor_Collage

DSC_8453_Fotor- Gröna löv i min kost, toner av Bob Marley vid stranden och solbränd hy.. håller jag på att bli en stereotypisk surfar-brud måntro? Just i detta nu passar den auran mig som handen i handsken. Det är ju bara en helg kvar här! Och vi vet alla hur lätt en sådan kan dansas bort. Better carpe diem while we still have something to carpe!