Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

iphone lately

vardagsbubbel

GetInline.aspx121-4: Hemma i Östersund. Gjorde debut på hästryggen för 2015 och snoozade på det ena husdjuret efter det andra. Sena nätter med boxvin hos Emelie samt räkfrossa på Gamla Teaterns uteservering. 5-8: Lunch i hamnidyll med Matilda och Thomas på glammiga papptallrikar. Ballehäng med mina bästaste skåningar hemma i Stockholm. 9-12: Tårta på sängen för Kimmie och sedan födelsedagslunch på Urban Deli. Pridespektakel och nakenchock med Miss Inga och Mange Schmidt.

PRIDEPARADEN del 1: getting ready

klubbliv

Hemma i Stockholm lagom till Prideparaden! Lördagen med stort L började med loge-häng. Ändlösa lager med kroppsglitter och smink, i kontrast till noll lager kläder. Stylistens galgar ekade nämligen tomma, då flakets tema var ”edens lustgård”. Min outfit; tre små orkidéer, and that was it. Inte mig emot då ni vid det här laget måste ha kommit på hur bekväm jag är med nakenhet. Fri som en fågel sprang jag ner över söder, mot Södra Teaterns flak vid Mariatorget. Dagen som följde var hittills årets festligaste! Känner mig stolt över att ha firat något så viktigt som rätten att få älska vem man vill. Bilder från paraden kommer upp imorgon!

DSCF1515_Fotor

DSCF1519_Fotor

DSCF1516_Fotor1. Loge-mys med mina Adams and Eves 2. Suddig preview av våra icke existerande outfits 3. Näst intill tom klädhängare, men ändå stylingen för ca 20 personer

home

vardagsbubbel

DSCF1504_Fotor

DSCF1511_Fotor

Hemma i Jämtland. Går i lite bonde-terapi här på hemmaplan. Mockar hästbajs, rider ut i skogen, dricker bib längs långbord på Stråket samt går i crocs. Mitt liv är så härligt här uppe i norr!

sometimes I feel like I wanna go bang

musikaliskt

Bjarki-I Wanna Go Bang. Igår fick jag och Emmy en rumpsmisk från vårt kära Amsterdam i form av denna låten. På musikaliska tog den oss med storm och därefter var kvällen gjord. Hur natten sedan slutade med Noice på vinyl vet varken jag eller nån annan på Södermalm.

dränk mig.

vardagsbubbel

Skärmavbild 2015-07-21 kl_Fotor_Collage

Dränk mig, det är bara tisdag. Hela fem dagar tills jag får smaka på norrlands gröna skogar. Hela fem dagar tills jag får stå på krogstråket under festivalveckan, låtsas älska avicii och prata om vem som legat med vem sedan jag var hemma sist. Fem ynka dagar tills jag får höra vilken hemsk dialekt jag dragit på mig här nere och sippa boxvin ur plastmuggar. Fyfan vad jag längtar! Fyfan vad jag har saknat Jämtland!