Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

home

vardagsbubbel

DSCF1504_Fotor

DSCF1511_Fotor

Hemma i Jämtland. Går i lite bonde-terapi här på hemmaplan. Mockar hästbajs, rider ut i skogen, dricker bib längs långbord på Stråket samt går i crocs. Mitt liv är så härligt här uppe i norr!

sometimes I feel like I wanna go bang

musikaliskt

Bjarki-I Wanna Go Bang. Igår fick jag och Emmy en rumpsmisk från vårt kära Amsterdam i form av denna låten. På musikaliska tog den oss med storm och därefter var kvällen gjord. Hur natten sedan slutade med Noice på vinyl vet varken jag eller nån annan på Södermalm.

dränk mig.

vardagsbubbel

Skärmavbild 2015-07-21 kl_Fotor_Collage

Dränk mig, det är bara tisdag. Hela fem dagar tills jag får smaka på norrlands gröna skogar. Hela fem dagar tills jag får stå på krogstråket under festivalveckan, låtsas älska avicii och prata om vem som legat med vem sedan jag var hemma sist. Fem ynka dagar tills jag får höra vilken hemsk dialekt jag dragit på mig här nere och sippa boxvin ur plastmuggar. Fyfan vad jag längtar! Fyfan vad jag har saknat Jämtland!

kvinnohäng

klubbliv

DSCF1463_Fotor

DSCF1461_Fotor

DSCF1466_Fotor

Vinpimplande i förra veckan. Min undersköna Matilda hörde av sig härom veckan med ett meddelande som löd ” jag stötte på en ashärlig tjej på en efterfest igår, du skulle gilla henne. Bokade iaf in oss tre för middag och vin snart, ok?”. Okej Matilda! Förra tisdagen möttes vi alla på Pharmarium i Gamla Stan. Vi horade runt tallrikar och drinkar (älskar när människor vågar vara lösaktig med sin mat & dryck så jag får prova tre ggr mer saker på menyn) sinsemellan innan vi ramlade över till Östermalm. Där väntade mina favoritstrips, bea och chabli. Kvällen blev därmed en hit och trion likaså! Har numera en härlig gruppkonvo vid namn ”bitches” tillsammans med bönorna här ovan. Och det säger väl allt?

Kungliga Konsthögskolan

vardagsbubbel

DSCF1467_Fotor

DSCF1468_Fotor

DSCF1470_Fotor

DSCF1472_Fotor

DSCF1473_Fotor

Tidigare i veckan följde jag med Kim ut till Skeppsholmen för att hälsa på Alex i hans ateljé. Ett fönster med utsikt över de finare gatorna i Stockholm. Klet, kladd & färg. Målade & omålade dukar staplade om vartannat. Den stökiga konstnärsidyllen när den är dom bäst, helt enkelt. Jag betedde mig på ungefär samma sätt som när jag upptäcker ett nytt antikvariat. Bläddrar bland tavlor som om dom vore böcker samt går runt och sniffar för att få in den där kulturella doften i hela kroppen. Fyfan vad jag avundas dom där kreativa själarna!