Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

århundradets fynd?

påklädd

DSC_9115_FotorDSC_9116_FotorDe andra skandinaviska märkena må äntligen ha kommit med sinatolkningar av mockatrenchen vid det här laget, men danska märket Sand är klar med den biten sen länge. Tunn och slapp som en morgonrock, med band att knyta i midjan, i en perfekt ton av brunt. Jag kände mig som en snattare när jag bar hem den från Myrorna, 80 spänn fattigare. Väntade på att farbror blå skulle ta tag i min arm och kasta ur sig ett klassiskt ”hur var det här då?” men ingen hindrade mig från att tralla hem. Efter en stund med varandra i enrum gick skräcken över och istället fylldes jag av en förtjusning som jag inte vet helt 100, men tror kan mäta sig med lyckan över att ha lyckats genomföra ett bankrån. Årets vårskirk: mockatrenchen.

underground party

klubbliv

DSC_8997_Fotor

DSC_9099_Fotor

DSC_9022_Fotor

DSC_8989_Fotor

-några härliga doser neon och glitter från festen i lördags-

Getting ready

klubbliv

I väntan på att location till svartklubben skulle dimpa ner i inboxen igår så gjorde jag, Viktor och Emmy oss i ordning. Vi förberedde oss för en helnatt och klädde oss i bekväma danskläder samt gjorde glitterexplosioner till sminkningar. Det såg väl lite ute så här:

DSC_8975_Fotor-Viktor klädde sig i burgare och jag i sammet, så perverst.

DSC_8981_Fotor-Emmy klädde jag i BACK och genomskinlig bomber, sen var man utkonkurrerad resten av natten. Jahapp.

DSC_8985_Fotor-Förfestens DJ’s var inga mindre än Mr.Hamburger himself och skumbadad Miley Cyrus. Hothot!

DSC_8977_Fotor_Fotor_Collage-Jag drog på en mega-glittrig sminkning som stegvis gick över i nån form av emo/panda-grej ju mer klockan närmade sig söndag morgon. Kanske mer passande för den städade salongen än det snuskiga technogolvet.

blått

inspiration

11034272_924504290902521_3386155135479793459_n_Fotor_Fotor_Collage-fann dessa spejsade krukor tidigare i veckan. Igår marscherade jag till ica för att plocka hem något grönt att stoppa i dem.

Yoga tillsammans med Dove på Rosa Skrot

vardagsbubbel

Inlägg som jag aldrig lyckades publicera igår: Igår var jag på tjejgymmet Rosa Skrot för ett event med Dove. Först och främst måste jag bara kora Rosa Skrot till världens i särklass coolaste gym. Nu har jag ju i och för sig aldrig satt en fot i något annat gym (hej ohälsosam tjej) men jag kan tänka mig att plattång, lotion och konst på väggarna inte finns i gemene gymmares omklädningsrum.

Eftermiddagen innehöll då ett par pass yoga tillsammans med toppmodellen Freja Kjellberg Borchies (se en guide till ett av dem här nedan) och en liten presentation av Doves nya hårvårdsserie, som sedan följde med hem. Det just den serien som åker raka vägen ner i badet med mig nu. Torsdagsnatten bjöd på en hård AW med en meny som löd: Nytorget 6, Riche & Berns. Lorentz visade vägen genom hiphop-Stockholm. En okänd och ny värld som jag gärna besöker fler gånger. Just nu skulle jag dock behöva 10 pass yoga till för att återgå till zen-stadiet jag hade igår efter eventet.Bild 2015-02-27 kl_Fotor

a8f67e0766edff1a_800x800ar_Fotor_Collage_Fotor1. Scalp stimulation

Position: Sittande i lotusställning alternativt skräddarställningen. Tryck försiktigt fingertopparna mot huvudet i små cirkulerande rörelser.

Börja med toppen av pannan och fortsätt sedan över hela skallen ner till nacken.

2. Stretch and pull 

Position: Sittande i heroposition (på golvet med knäna ihop)

Samla håret i ett grepp rakt över huvudets mitt och dra (med omsorg!) håret rakt uppåt.

Luta sedan huvuden åt ena sidan dra även håret åt samma håll samt sträck ut nacken. Gör samma sak åt andra hållet.

3. Air warrior 

Position: Stående i krigarposition 2

Börjar med att dra fingrarna (med båda händerna) genom håret tätt intill hårbotten.

Dra sedan fingrarna utåt genom håret mot hårtopparna.

Gör detta i ett horisontellt läge så att håret är parallellt med axlarna.

4. Downward shaking dog

Position: Nedåtgående hund

Stå på knäna med händerna placerade på golvet med handflatan framför axlarna. Fingrarna ska peka framåt. Lyft knäna från golvet och bilda ett upp och ner vänt V. Låt rumpan peka så högt upp som möjligt. Magen ska peka mot låren. Skaka sedan varsamt huvudet i ja och nej-rörelser.