Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

whats your problem? Teddybears feat baby trish

musikaliskt

-vi kör denna tom söndag ok?

Throwback: en av alla hemmafester i den kollektiva skolådan

Uncategorized

20150226-075211.jpgJag har aldrig varit positiv till ”TBT”. Ärligt talat blir jag smått illamående när jag ser en sån i mitt instagramflöde (kanske för att det oftast innebär ett rop på bekräftelse i form av bikinibild från Turkiet-resan i somras) och det är ytterst sällan jag hjärtar TBT-bilder.
Men för några dagar sedan kom den där stunden, stunden då man förstår hur en TBT faktiskt SKA vara. Hur den SKA kännas. Min goda vän Petter la ut en gammal poloroid vi tog för cirkus 3 år sedan. Det var sommar (tror jag, känns mer idylliskt så iaf) och jag hade precis flyttat hemifrån, till min allra första lägenhet. Lägenheten som alltid stod öppen. 25 små kvadrat, med en 10 kvadrat balkong, som blickande ut över hela Östersund. En kollektiv skolåda där vi alla samlades. Antingen trallen på balkongen eller parketten i köket/sovrummet/vardagsrummet. Tog syret slut när vi var för många, ja då stack alla ut till trapphuset tillsammans med en gitarr och sånghäften. Det är just den ljuva syrebristen och unkna lukten av för många tonårskroppar på för liten yta som fyller mig när jag ser den här bilden.
Så tänk på det, kära instagrammare, nästa gång ni skickar ut er tillbakablick på instagram: ge mig svett, ungdom och lådvin. Inga nakna lår som inte nuddar varandra trots att vi båda vet att du snittade två pizzor med tillhörande sangria per dag i Spanien 2010.

hur blå kan man bli?

vardagsbubbel

10350418_923275164358767_3347379761576424779_n_Fotor_Collage_FotorNu kanske ni antar att det är en blond galadrottning som precis släpat sig hem från Grammis, men ack vad fel man kan ha. Jag klubbade igen butiken 20:00 och har sedan gått i sömnen från det ena kollektiva resemedlet till det andra, hela vägen hem. Här väntade ett minneskort som tackat för sig (finns det jobbigare och onödigare utgifter?) och en fet to do-lista inför kommande domedagen, also known as tjugoårsdagen. Alltså bara irriterade saker som retar gallfeber på en. Imorgon ska jag på yoga-event för Dove och bli en ny människa. Vi ses på andra sidan.

Dricka rödvin som Alfons

klubbliv

Tisdag och överallt hänger diverse jobbiga plagg med en handtvätt-lapp fint påsydda. Varje gång tvättkorgen blir full förbannar jag mig över att jag inte blev en Gina Tricot-tjej. Livet hade varit så mycket roligare. Fann dock världens härligaste bild från helgen på Matildas blogg idag. Bilden som fångade förfesten mellan rödvinsfruarna på ett alldeles magiskt vis. Tre glas vin, men bara två konsumenter. Likt Alfons Åberg så hade jag och Matilda en låtsasvän till det tredje glaset. Ibland behövs en sådan lösning, om man gillar att slå klackarna i taket. På något vänster så drack låtsasvännen mest av alla i lördags. Inte såg vi till hen på Maskineriet eller Berns senare under natten heller. ”Hmm.. måste ha fått i sig för mycket och gått hem” tänkte vi och dansade vidare, lite gladare än vanligt.IMG_1630-1140x759

pony

inspiration

16364321707_70fa4a6a7b_b_Fotor_Fotor_Collage

DSC_8948_Fotor_Fotor100

Har ni sett vilken lejonman jag fått? Mitt hår är näst intill återställt efter min tonårskris där frisyren fick smaka på saxen. Det tog ju bara cirka 2,5 år samt en lång och pinsam period av hockeyfrilla. Numera kan jag ha hästsvans (!!!) och Matilda kallade mig till och med för My Little Pony i lördags pga glittersmink och tofs. Inspobilden med två snoddar är snodd från Frida Salomonssons blogg. Tänker mig en vit och en ljusgrå tofs i lite kortare version på mig imorgon. Trendigt Melin, trendigt.