Search across all blogs: 
Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

HM Home-rosé

inspiration

DSC_7228_FotorDSC_7235_Fotor-Vid förra rosé-manin (fast vaddå förra egentligen.. varje helg går väl mer eller mindre i rosé eller oxblodsröttgick depending on maten till)  gick jag loss på smycken. I och med flytt prioriterades det dock om, men beroendet för ljusrosa metall bestod. Lösning? Ask och korg från HM Home. Nu har även mina smycken och hårprodkter fått ett nytt hem.

 

fotodags

bakom kulisserna

 

Nu rullade precis Carl ut fotoutrustningen ur lägenheten. Han har varit här på lite jobb inför något ni kommer se i Solo inom kort! För tjuvkik; blicka nedåt.

DSC_7208_Fotor

-bild på bild för att kunna maila preview till chefis Karin

DSC_7220_Fotor-Miranda äter upp rekvisitan

Om man sover hela dagen, räknas det fortfarande som siesta?

vardagsbubbel

DSC_7195_FotorLade mig bredvid fisken ovan och spelade död tillsammans med Fredrik och Fransisco söndagen ut. Mat med jämna mellanrum, hnny’s mixtapes på rullande band och lite anekdoter om lördagnatten. Ibland är söndagar ångestfria.

 

 

hos Saga i Vasastan

klubbliv

DSC_7167DSC_7172

Oj vilket sammanträde det blev igår! Med silvernaglar traskade jag och Matilda till Saga för några lördagsglas, för att sedan ta en sväng om på Berns. Där blev det hög puls och dans till klockan 05, fötterna värker än.

 

Kvällens raggningsreplik: du vill inte gå och käka lite donken eller?

Att dom aldrig lär sig.

anka

vardagsbubbel

KAFFEVERKET en fredag tillsammans med Maddelicious. Rökt anka på tallriken, god vän i andra änden av bordet. Klassiska grodor hoppar mellan oss, kring jobb, män och fest. Jag övertalar henne om att det är en bra idé att höra av sig till den där snubben. Efter ett tag övertalar hon mig om samma sak. Sallad uppäten, självförtroendet på topp igen. Inväntar dock fortfarande ett svar på mitt sms.. Den här texten får gärna avslutas med någon melankolisk låt av Kindness, The XX eller dylikt.

DSC_7119_Fotor