Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

Amsterdam

Uncategorized

DSCF1368_Fotor

DSCF1367_Fotor-Hejhej! Nu är vi på plats i Amsterdam och är redo att vända uppochner på hela festivalen. Awakenings, lets do this!

home for now

vardagsbubbel

DSCF1359_Fotor

DSCF1360_Fotor-Sakta men säkert börjar jag komma till rätta här i den temporära sommar-lägenheten på ön. Månadens magasin börjar bilda hög, hyllorna fylls av krimskrams och snart vet jag i vilken kökslåda jag har knivar och gafflar.

Midsommar på Kullskär

Uncategorized

              

Tog mig en klassisk midsommarafton i skärgården med allt vad det innebär. Första doppet, bastu, nubbe, sill, sång och femkamp. Alla komponenterna var med. Nu är dock landkrabban tillbaka i stan igen. Här ska vilas inför Amsterdam!

flytta ut

vardagsbubbel

DSCF1326_Fotor

DSCF1311_Fotor

DSCF1309_Fotor

Ute har blivit en del av vardagen. Fönstren i lägenheten står på glänt dygnet runt. Det första glaset en utekväll tas i det gröna. Till och med klubbarna har hittat ut ur de neonklädda grottorna. Ingen och ingenting kan få mig att stanna inomhus denna sommaren!

Juiceverket X Tullamore Dew

klubbliv

Torsdag. Jag och Emmy slog rekord i AW på Vita Kaninens Drinksällskap. Tullamore Dew och Juiceverket bjöd in till en fin eftermiddag med sol och wirredrinkar. Jag kanske inte nått Alex Schulmans nivå av kärlek till ”pinnen” efter detta, men i drinkformat är jag med alla dagar i veckan! Förklätt bakom nyttigheter såsom ingefära och polkabeta värmde wirren dödskönt i kistan och vi vinglade vidare mot releasefesten för Caviare Days nya EP!

DSCF1260_Fotor

DSCF1268_Fotor

DSCF1261_Fotor

DSCF1264_Fotor