Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

lunchtips i amsterdam: coffee & coconuts

vardagsbubbel

DSCF1377_Fotor

DSCF1382_Fotor

DSCF1383_Fotor

DSCF1380_Fotor

DSCF1386_Fotor

DSCF1397_Fotor

DSCF1389_Fotor

DSCF1396_Fotor

DSCF1405_Fotor

Vi började vår Amsterdam-helg i tropisk värme och matchande lunch på Coffee & Coconuts. En skvätt rom med tillhörande kokosnöt, kryddiga tacos och APA plockades från menyn och lade en hög ribba för kommande dagar. Kunde snabbt konstatera att Amsterdams hipsters skulle skratta åt Södermalm. Här fanns fler fondväggar i tegel, skäggiga män i beanies och LP-plattor än en annan kunde räkna. Servitörerna/servitriserna gjorde tillsammans en runway-visning av alla sommarens hetaste sneakers eller birkenstockmodeller medan dom lagom ledigt hällde upp kaffe eller plockade disk. Det var som att någon lagt ett perfekt filter från VSCO över hela kvarteret. Ytterst instagramvänligt ställe med göttig mat! Fast jag hade nog bara sippat kaffe och glott på män dagarna i ända ifall jag bott i närheten..

Amsterdam

Uncategorized

DSCF1368_Fotor

DSCF1367_Fotor-Hejhej! Nu är vi på plats i Amsterdam och är redo att vända uppochner på hela festivalen. Awakenings, lets do this!

home for now

vardagsbubbel

DSCF1359_Fotor

DSCF1360_Fotor-Sakta men säkert börjar jag komma till rätta här i den temporära sommar-lägenheten på ön. Månadens magasin börjar bilda hög, hyllorna fylls av krimskrams och snart vet jag i vilken kökslåda jag har knivar och gafflar.

Midsommar på Kullskär

Uncategorized

              

Tog mig en klassisk midsommarafton i skärgården med allt vad det innebär. Första doppet, bastu, nubbe, sill, sång och femkamp. Alla komponenterna var med. Nu är dock landkrabban tillbaka i stan igen. Här ska vilas inför Amsterdam!

flytta ut

vardagsbubbel

DSCF1326_Fotor

DSCF1311_Fotor

DSCF1309_Fotor

Ute har blivit en del av vardagen. Fönstren i lägenheten står på glänt dygnet runt. Det första glaset en utekväll tas i det gröna. Till och med klubbarna har hittat ut ur de neonklädda grottorna. Ingen och ingenting kan få mig att stanna inomhus denna sommaren!