Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

shop like a foodie

inspiration

DSC_8492_Fotor_Fotor

DSC_8503_Fotor_FotorOch så här går det när Linnéa shoppar hungrig på Zara. Hon gör en Jeremy Scott och kombinerar snabbmatstrenden med mode. Noll kalorier OCH den kan bära alla mina grejer medan jag dansar och sippar drinkar? Snacka om bra egenskaper för att vara en chipspåse! Helt klart cool nog för att få följa med en sväng till Åre.

åre på lördag

vardagsbubbel

397467_10152874128975576_713156379_n_Fotor

Denna kvinna. Vi har enligt facebook varit vänner sedan augusti 2011 och har sedan dess blivit taggade i 21 bilder tillsammans, bland annat den här ovanför. Om det hade funnits liknande statistik för antal danskvällar i klackar tillsammans, hade staplarna varit meterhöga i diagrammet. På lördag åker jag och firar hennes födelsedag på det enda sättet vi vet, bland fjällen i Åre. Kan man kalla det en tradition om det har hänt mer än en gång? Här har vi ett litet collage av bilder från förra året:

IMG_2510_Fotor_Collage_Fotor

Från vänster: 1. Miss Sundkler i ett konfettiregn som sedan kostade oss en gedigen summa för ”extra städning” av hotellrummet. P.S hon sitter på ett lakan på grund av fet rödvinsfläck i soffan. Det hela resulterade i handtvätt av kuddöverdraget i handfatet med gratistvålen från hotellet. 2. Tio skedar i attack mot en choukladmoussetårta i brist på tallrikar. Albin Mayers och ljusmeckarn Martin på Måndagsklubben. 3. Partypinglan tar ett fast grepp och kliver in i sista året som nittonåring. My girl<3

BJÖRK

musikaliskt

1-low-Copyright-2011-Inez-and-Vinoodh-Image-courtesy-of-Wellhart-One-Little-Indian_Fotor

bjork_press_boop_lores-Copyright-2011-Inez-and-Vinoodh-Image-courtesy-of-Wellhart-One-Little-Indian-970x474

Klicka nu HÄR för att bli frälst, förälskad och förtrollad på samma gång. 47 minuter om musik, genom Björks ögon. Så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Superkvinna gånger tusen!!

att sura över fashion week

vardagsbubbel

Modeveckan är här! Jag undrar just nu bara en sak: vad gjorde jag fel förra året? Råkade jag fälla krokben för Marie Serneholt på väg till första parkett på J.Lindebergs visning? Eller spillde jag ut min Peroni ner för stackars Kenzas miljon dollar-spiror till ben? Denna gång ekar nämligen inboxen tom. Zero inbjudningar. Nej hörrni, det måste vara postens fel. Tur att Linus kunde följa med att tröstäta ox-burgare på Vigårda idag och förbanna hela byggnaden vid namn Berns. Inte ens Cheap Mondays eldshow i Kungsan hann man med. Men det var väl lika bra, en kollektion inspirerad av Eldflugurnas Herre. Hade ändå bara kissat i brallan av skräck. Minns än idag hur rädd jag var för mina medmänniskor efter att ha sett den filmen i allt för ung ålder. Håller mig på brandsäkert avstånd och suktar efter den heta kollektionen över nätet. Istället fick jag ikväll bli inskolad kring det här med kassa och service av bästa Emmy! För i framtiden ska nämligen Miss Melin få extraknega lite klädbutik! Ska bli så roligt! Varning för flick-dröm coming true over here. Bilder från idag:

DSC_8463_Fotor_Fotor_Collage

DSC_8470_Fotor

DSC_8490_Fotor

när man tappar det och släpper fram kaningaddarna

vardagsbubbel

DSC_8487_Fotor

DSC_8478_Fotor_Fotor

Delar ju svaghet med Alex Schulman när det kommer till de vita sakerna man har i käften. Men ibland. I vissa (om än få) ögonblick. Då kan jag tycka att det är lite charmigt. Har dessutom en teori om att det är vad som kommer att få mig att se ut som en tolvåring before tandställning resten av livet. Ungdomens källa, den ni!