Shapeup Frida
DSC_6550_Fotor_Fotor

Getting ready

klubbliv

I väntan på att location till svartklubben skulle dimpa ner i inboxen igår så gjorde jag, Viktor och Emmy oss i ordning. Vi förberedde oss för en helnatt och klädde oss i bekväma danskläder samt gjorde glitterexplosioner till sminkningar. Det såg väl lite ute så här:

DSC_8975_Fotor-Viktor klädde sig i burgare och jag i sammet, så perverst.

DSC_8981_Fotor-Emmy klädde jag i BACK och genomskinlig bomber, sen var man utkonkurrerad resten av natten. Jahapp.

DSC_8985_Fotor-Förfestens DJ’s var inga mindre än Mr.Hamburger himself och skumbadad Miley Cyrus. Hothot!

DSC_8977_Fotor_Fotor_Collage-Jag drog på en mega-glittrig sminkning som stegvis gick över i nån form av emo/panda-grej ju mer klockan närmade sig söndag morgon. Kanske mer passande för den städade salongen än det snuskiga technogolvet.

blått

inspiration

11034272_924504290902521_3386155135479793459_n_Fotor_Fotor_Collage-fann dessa spejsade krukor tidigare i veckan. Igår marscherade jag till ica för att plocka hem något grönt att stoppa i dem.

Yoga tillsammans med Dove på Rosa Skrot

vardagsbubbel

Inlägg som jag aldrig lyckades publicera igår: Igår var jag på tjejgymmet Rosa Skrot för ett event med Dove. Först och främst måste jag bara kora Rosa Skrot till världens i särklass coolaste gym. Nu har jag ju i och för sig aldrig satt en fot i något annat gym (hej ohälsosam tjej) men jag kan tänka mig att plattång, lotion och konst på väggarna inte finns i gemene gymmares omklädningsrum.

Eftermiddagen innehöll då ett par pass yoga tillsammans med toppmodellen Freja Kjellberg Borchies (se en guide till ett av dem här nedan) och en liten presentation av Doves nya hårvårdsserie, som sedan följde med hem. Det just den serien som åker raka vägen ner i badet med mig nu. Torsdagsnatten bjöd på en hård AW med en meny som löd: Nytorget 6, Riche & Berns. Lorentz visade vägen genom hiphop-Stockholm. En okänd och ny värld som jag gärna besöker fler gånger. Just nu skulle jag dock behöva 10 pass yoga till för att återgå till zen-stadiet jag hade igår efter eventet.Bild 2015-02-27 kl_Fotor

a8f67e0766edff1a_800x800ar_Fotor_Collage_Fotor1. Scalp stimulation

Position: Sittande i lotusställning alternativt skräddarställningen. Tryck försiktigt fingertopparna mot huvudet i små cirkulerande rörelser.

Börja med toppen av pannan och fortsätt sedan över hela skallen ner till nacken.

2. Stretch and pull 

Position: Sittande i heroposition (på golvet med knäna ihop)

Samla håret i ett grepp rakt över huvudets mitt och dra (med omsorg!) håret rakt uppåt.

Luta sedan huvuden åt ena sidan dra även håret åt samma håll samt sträck ut nacken. Gör samma sak åt andra hållet.

3. Air warrior 

Position: Stående i krigarposition 2

Börjar med att dra fingrarna (med båda händerna) genom håret tätt intill hårbotten.

Dra sedan fingrarna utåt genom håret mot hårtopparna.

Gör detta i ett horisontellt läge så att håret är parallellt med axlarna.

4. Downward shaking dog

Position: Nedåtgående hund

Stå på knäna med händerna placerade på golvet med handflatan framför axlarna. Fingrarna ska peka framåt. Lyft knäna från golvet och bilda ett upp och ner vänt V. Låt rumpan peka så högt upp som möjligt. Magen ska peka mot låren. Skaka sedan varsamt huvudet i ja och nej-rörelser.

whats your problem? Teddybears feat baby trish

musikaliskt

-vi kör denna tom söndag ok?

Throwback: en av alla hemmafester i den kollektiva skolådan

Uncategorized

20150226-075211.jpgJag har aldrig varit positiv till ”TBT”. Ärligt talat blir jag smått illamående när jag ser en sån i mitt instagramflöde (kanske för att det oftast innebär ett rop på bekräftelse i form av bikinibild från Turkiet-resan i somras) och det är ytterst sällan jag hjärtar TBT-bilder.
Men för några dagar sedan kom den där stunden, stunden då man förstår hur en TBT faktiskt SKA vara. Hur den SKA kännas. Min goda vän Petter la ut en gammal poloroid vi tog för cirkus 3 år sedan. Det var sommar (tror jag, känns mer idylliskt så iaf) och jag hade precis flyttat hemifrån, till min allra första lägenhet. Lägenheten som alltid stod öppen. 25 små kvadrat, med en 10 kvadrat balkong, som blickande ut över hela Östersund. En kollektiv skolåda där vi alla samlades. Antingen trallen på balkongen eller parketten i köket/sovrummet/vardagsrummet. Tog syret slut när vi var för många, ja då stack alla ut till trapphuset tillsammans med en gitarr och sånghäften. Det är just den ljuva syrebristen och unkna lukten av för många tonårskroppar på för liten yta som fyller mig när jag ser den här bilden.
Så tänk på det, kära instagrammare, nästa gång ni skickar ut er tillbakablick på instagram: ge mig svett, ungdom och lådvin. Inga nakna lår som inte nuddar varandra trots att vi båda vet att du snittade två pizzor med tillhörande sangria per dag i Spanien 2010.